Zbavíme vás starostí o odpad

775 296 235

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Správce osobních údajů

Vaše osobní údaje sbírá:

GUTRA s.r.o.
IČO: 27283739
se sídlem Kostelní 1079, 434 01 Most

Kontaktní e-mail: info@gutra.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Kontaktování a poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno, e-mail, případně telefon, abychom mohli zodpovědět dotaz na produkty a služby a vyřídit vaši poptávku.

Údaje zpracováváme po dobu 2 let.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbíráme následující údaje: jméno, telefon, e-mail, název firmy a adresu realizace, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku.

Údaje zpracováváme po dobu 2 let.

Fakturace

Z důvodu zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, název firmy, IČO, DIČ, fakturační adresu, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Údaje zpracováváme po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • GUTRA s.r.o. (IČO: 27283739, se sídlem Kostelní 1079, 434 01 Most) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používáme


Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto osobních údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.8.2018.

© Gutra s.r.o. | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top