Zbavíme vás starostí o odpad

775 296 235

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Správce osobních údajů

Vaše osobní údaje sbírá:

GUTRA s.r.o.
IČO: 27283739
se sídlem Kostelní 1079, 434 01 Most

Kontaktní e-mail: info@gutra.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Kontaktování a poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno, e-mail, případně telefon, abychom mohli zodpovědět dotaz na produkty a služby a vyřídit vaši poptávku.

Údaje zpracováváme po dobu 2 let.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbíráme následující údaje: jméno, telefon, e-mail, název firmy a adresu realizace, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku.

Údaje zpracováváme po dobu 2 let.

Fakturace

Z důvodu zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, název firmy, IČO, DIČ, fakturační adresu, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Údaje zpracováváme po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • GUTRA s.r.o. (IČO: 27283739, se sídlem Kostelní 1079, 434 01 Most) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Soubory cookie

Webové stránky používají soubory cookie a další související technologie. Tyto soubory také vkládají třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

Více o souborech cookie


Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto osobních údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.8.2018.

© Gutra s.r.o. | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top